Rengjøring/Desinfeksjon

Intra Power Foam / Intra Multi-Des GA / Intra HydroCare

Disse er en del av Intracare's rengjørings program (Intra - Clean). Dette samlede programmet lar storfe-, grise-, og kyllingbønder arbeide i henhold til de nyeste krav og regelverk for optimal matsikkerhet og hygiene.

  • Gray YouTube Ikon

Video

Intra Power Foam og Intra Foam Cleaner er en sterkt alkalisk skumrengjører, som er ideelt for mer krevende rengjøring, men også perfekt egnet for periodisk rengjøring av fjøs. Disse har en sterk vedhengskraft som garanterer en lang kontakt tid med den skitne overflaten. Dette gjør at de aktive komponentene i lntra Power Foam og Foam Cleaner gir god anledning til å trenge inn i møkkete områder.Intra Foam Cleaner har enda lengre skumeffekt.

Intra Hoof-fit Spray

Brosjyre Power Foam

Intra Hoof-fit Spray

Brosjyre Foam

Cleaner

Intra Multi-Des GA er en av de mektigste desinfeksjonsmidler på markedet i henhold til de nyeste kravene til dagens husdyrhold. I tillegg har Intra Multi-Des GA noen svært praktiske fordeler som sikrer at sykdomsfremkallende mikroorganismer ikke har noen sjanse til å overleve.
• Takket være de overflateaktive komponenter, løsningen penetrerer dypt inn i grove overflater, så som betong, forurensing og tre.
• Det er egnet for alle typer overflater og materialer, og har et bredt spekter av bruksområder: låver, støvledipp, materialer, etc.
• Lager ikke en fet, glatt overflate.
• Gir ingen misfarging.
• Ingen ekstra produkter er nødvendig.
• Inneholder ikke formaldehyd og er nøytral pH.

Produktet er registrert som Biocid PT02-PT03-PT04

Intra Hoof-fit Spray

Brosjyre Multi Des GA

Intra Hoof-fit Spray

Brosjyre

Intra Hoof-fit Spray

Instruksjon                 

Intra Hoof-fit Spray

Brosjyre Hagebruk

Det mest undervurderte problemet i intensiv oppdrett er drikkevannskvalitet. Bønder vurderer ofte drikkevannet basert på kvaliteten ved kilden, mens kvaliteten på det faktiske drikkevannet i drikkesystemet ofte inneholder mange patogene mikroorganismer. Det er en stor misforståelse at problemer kan forebygges ved å desinfisere vannet med klorerte midler eller syrer. Rengjøring er viktigere enn desinfeksjon. For å forhindre dyrene i å bli syke på grunn av forurenset drikkevann, er det svært viktig å fjerne biofilm fra drikkevannssystemer. Det legges til medisiner, vaksiner og kosttilskudd til drikkevann som skaper en biofilm som medfører organisk forurensning av drikkevann. Biofilm er avlsmiljøet for patogene mikroorganismer. I tillegg, til biofilmen, er disse mikroorganismer ofte beskyttet mot desinfeksjonsmidler. Fjernelse av biofilmen fjerner 99% av alle mikroorganismer, og patogener vil ikke ha en sjanse til å beskytte seg mot desinfeksjonsmidler.Produktet er registrert i PT02-PT03-PT04-PT05 og innehar NSF International Certification.

ØNSKER DU NYHETSBREV?

+47 46 69 76 72

Jessheim

GI OSS DIN TILBAKEMELDING!

Hva synes du?Ganske dårligIkke så braBraVeldig braSupertHva synes du?

©2019 Mineral-Expressen - Laget av Martine Westrum