top of page
Ensileringsmidler: Welcome

Ensileringsmidler

Ensileringsmidler: Produkter

Safesil Challenge er et ferdigblandet ensilerings tilsetningsstoff for de tøffeste utfordringene.

Safesil Challenge er formulert for tøffe forhold som virkelig våt ensilasje, ensilasje med høye spore nivåer og/eller jord forurensning. Safesil Challenge har ekstra motstand mot uønskede bakterier som clostridier, sporer og enetrobakterier.

Ved å gagne ensilerings prosessen og bekjempe uønskede bakterier, sporer, gjær og muggsopp, reduseres tørrstoff tapet gjennom ensilering, fôring og hele veien til fôrblandingen.

Safesil Challenge består av naturlige konserveringsmidler som ikke korroderer eller eroderer utstyr.

Det er en ferdigblandet, luktfri, sikker og effektiv løsning.

Safesil Challenge gir lønnsomt grovfôr med lavere tørrstofftap, som igjen fører til kostnadsbesparelser i produksjonen og redusert behov for kraftfôr.

Dessuten gir Safesil Challenge bedre hygienisk kvalitet som har en positiv innvirkning på dyrehelse, forbruk og produksjon. Hele produksjonskjeden er fôr sikkerhet i henhold til GMP+.

Biomin® BioStabil plus HC 50 gram bevarer energien i ensilasjen og er en formulering av utvalgte melkesyrebakterier for ensilasjonsinokulering. Disse bakteriene produserer metabolittene melkesyre og eddiksyre i et balansert forhold for en forbedret gjæringsprosess og lengre aerob stabilitet. Fallet i pH-verdi og direkte effekter av eddiksyren hemmer uønskede mikrober til fordel for forbedret fôrkvalitet. Totalt sett gir bruk av Biomin® BioStabil et høyere energi- og proteininnhold i ensileringen.
 

Hva er de viktigste fordelene?

  • Bedre gjæring

  • Høyere energiinnhold

  • Proteinkonservering

  • Lengre lagringstid (aerob stabilitet)

  • Lett å bruke

  • Fri for genmodifiserte organismer (GMO)Silo

- Landbruk

- Gjødsel

- Bolus

- jordbruk

- Husdyr

bottom of page