Gjødselprodukter

 
 

Ren 99,5 proe. L-a proline syre. Uerstattelige aminosyre benyttes ved
bladgjødsIing eller frøbehandling.
Produktet brukes for å redusere biotisk og abiotisk plantestress. Regulerer makro og mikro næringsstoff-opptaket og stimulere de naturlige forsvarsmekanismer til plantene. MaxProlin inneholder L-a pro line syre som er tilpasset plantene.

Intra Hoof-fit Spray

Brosjyre

Er du nøye med at dyrene dine får høyverdig fôr? Høytytende kuer trenger minst 3g svovel pr kg tørrstoff i grov-fôrrasjonen. Ren bløtgjødsel dekker derimot bare ca det halve av svovel-behovet i grasproduksjonen. Derfor blir melkeytelsen lavere pga grovfôret. Svovel er også viktig for biotin dannelse styrker klauver og pels.

Granulert svovelgjødsel som gir bedre nitrogenutnyttelse. En gunstig metode for å dekke økt svovelbehov og å senke pH-nivået. Egnet for alle kulturer, spesial-kulturer og eng. Tillatt konvensjonelt driftsmiddel til økologisk drift (restriksjonsbelagt)

Intra Hoof-fit Spray

Brosjyre

Brosjyre

PowerPhos er løsningen ved akutt fosformangel. Flytende fosfor for evt. innblanding i husdyrgjødsel eller via åkersprøyte. 3-5 ganger så effektiv som granulert fosforgjødsel! Visste du at fosfor bundet i jorda nesten ikke beveger seg? Det beveger seg bare 2-3 mm i året. Fosfor i sur eller alkalisk jord bindes umiddelbart.

Gjødsle klokt, høst mer!

Intra Hoof-fit Spray

Brosjyre

Mer enn 40 ulike plante-, eteriske og mineralske oljer, havalger og urteekstrakter og organisk Karbon

Bruk Amalgerol og få økt vekst og liv:

  • levende og god jordstruktur

  • Sterke røtter, stressfri vekst

  • Mobilisering av næringsstoffer

  • Stor motstandskraft, færre infeksjoner

  • Vital vekst, økte avlinger, økt kvalitet, høyere gevinst

Intra Hoof-fit Spray

Brosjyre

Intra Hoof-fit Spray

Amalgerol Faq

Granuliert svovelgjødsel av ren svovel.
En gunstig metode for å dekke økt svovelbehov og å senke pH-nivået.
Egnet for alle kulturer, spresialkulturer og eng.

Intra Hoof-fit Spray

Brosjyre

SuperMag er en innovativ kalsium- og magnesiumgjødsel, som er produsert av mikronisert magnesiumpulver som inneholder makro og mikroelementer som er verdifulle for planter (B, Zn, Mn, Mo, Fe, Cu). SuperMag er en gjødsel med høyest kalsium og magnesium innhold. På grunn av råmaterialet bearbeides og absorberes disse elementene veldig lett av plantene.

Intra Hoof-fit Spray

Brosjyre

Brosjyre Repiderma

Instruksjon

NutriLife - Høykvalitets produkt, som gir god plantevekst. NutriLife Inneholder NPK makro og mikronæringstoffer, beriket med humus og fulvinsyrer. Produktet bedrer jordstruktur, vannopptaket og aktiviserer mikroorganismene. Mikronæringstoffene er i kelatert form (EDTA), som gir bedre opptak i plantene

Intra Hoof-fit Spray

Brosjyre

Azofix består av nitrogen-fikserende bakterier "Azotobacter vinelandii" og biologisk aktive stoffer. Nitrogen-fikserende bakterier "Azotobacter vinelandii" kan assimilere nitrogen fra luften. En del av det biologiske nitrogen blir brukt av disse bakteriene, mens en annen del blir utviklet til jord i løselig konfigurasjon som er lett tilgjengelig for plantene. Således skjer kompensasjon av mineral nitrogen ved mangel i jorda, eller dets utilgjengelighet for planter. Likevel, er opphopningseffekt av nitrogen i nitratform helt fraværende i produktene.

Intra Hoof-fit Spray

Brosjyre

For optimalt fosfor opptak! Det brukes ofte utilstrekkelig mengde fosforgjødsel for å produsere den ønskede avkastning.
Vi har løst dette problemet! Ved bruk av Fosfix økes plantens tilgjengelighet til fosforet som er i jorda. 
Fosfor er et viktig biogen for fotosyntesen, materiale og energi-metabolisme, som er involvert i nukleinsyre (RNA og DNA) syntese som en del av cellemembranens fosfolipid-sammensetning.

Intra Hoof-fit Spray

Brosjyre

Sunn jord - friske planter
Bactoforce-mikrobiologisk gjødsel, som består av bakterien bacillus sp. Når det påføres på jorden, frigir bakteriene antibiotika, som reduserer plante-sykdomsfremkallende patogener og hemmer deres aktivitet. Bactoforce øker planteproduktiviteten, og bidrar til å gjenopprette naturlige jordegenskaper.

Intra Hoof-fit Spray

Brosjyre

Kraftig produkt for nedbryting av avlingserester. Ruinex bryter ned organisk materiale (planterester) ved hjelp av soppen Trichoderma sp. og fytohormoner. Produktet har gunstig innvirkning på jordas fysiske,kjemiske og biologiske egenskaper.
Ruinex hindrer også tap av viktige næringsstoffer som ellers ville gått tapt i atmosfæren.

Intra Hoof-fit Spray

Brosjyre

Visste du at planter i perioder med spesielt sterk vekst, ikke klarer å hente nok fosfor og kalium fra jorda? Unge skudd, blad og frukter har myke, vannaktig vev og er spesielt sårbare for sykdommer (for eksempel Peronospora, sopp og rot råte), parasitter og sen frost. På en annen side, hjelper PK-FIT for nøyaktig tilførsel av fosfor og kali!

Intra Hoof-fit Spray

Brosjyre

Flytende organisk gjødsel hvor alle ingrediensene er laget uten genteknologi og er 100% biologisk nedbrytbare.

  • Beskytter mot vær, jord og kjemisk belastning

  • Styrker røtter og immunsystem

  • For avkastningssikkerhet i alle situasjoner!

Amalgerol Essence er i samsvar med forskrift (EC) nr. 834/2007 med endringer og er derfor godkjent for økologisk landbruk.

Polcalc III GENERATION er en svært reaktiv kalsiumgjødsel utviklet for å effektivt øke jordens pH og forsyne planter med kalsium. Den består av 92-98% kalksteinpulver fra kritt (Kalsiumkarbonat-CaCO3 variasjon 04 *).

Produktet skal spres som andre granulerte gjødsler ved bruk av standard gjødselspreder. Dette produktet er også ideelt for topp dressing. Produktet har avsyring- egenskaper konsentrert i en liten dose for en bestemt avling.

Brosjyre Repiderma

Brosjyre

Brosjyre Repiderma

Instruksjon

ØNSKER DU NYHETSBREV?

+47 46 69 76 72

Jessheim

GI OSS DIN TILBAKEMELDING!

Hva synes du?Ganske dårligIkke så braBraVeldig braSupertHva synes du?

©2019 Mineral-Expressen - By Martine Westrum