Pleieprodukter

Spray som inneholder kelatert kopper og sink, effektiv på blant annet Inter digital Dermatitt. Benyttes også på generelle sår eller på jur, hase, avhorning, navlestreng, bogsår og halebiting.

Intra fotbad

Brosjyre

Intra fotbad

Svin

Intra fotbad

Storfe

  • Gray YouTube Ikon

Video

Maxi Ethicin renser juret uten tilbakeholdelse av melk og kjøtt hos storfe og sau.

•Gunstig pris

•Ingen resistens

•Ingen tilbakeholdelsestid (0 dager)

•Uten resept

Intra Hoof-fit Spray

Brosjyre

Betennelser i jur og spener: Som bistand til den veterinære behandlingen av mastitt (jurbetennelse) er det viktig med hurtig nedkjøling av de betente stedene. Påfør Amacool tjukt 2-3 ganger daglig, kjøler behagelig og raskt. Til behandling av ku, gris, sau, geit og hest.

Intra Hoof-fit Spray

Brosjyre

Små sprekker og flassende hud blir ren, mjuk og smidig ved bruk av BlackJelly. Det kan også brukes på navlen hos ungdyr, innsiden av lår og jur hos melkeku, halebiting og sår hos gris. Rengjør hudpartiene før du påfører et tynt lag BlackJelly og masser det inn.

Intra Hoof-fit Spray

Brosjyre

Bacto-Lac Spenespray konsentrat

Aktive ingredienser: Melkesyre, klorhexidindiglukonat

Bacto-Lac passer både som spray ( også i VMS system) og dipp.

  • Designet for å redusere Somatic Cell Count (SCC) som forbedrer melkekvaliteten.

  • Oppretter et beskyttende lag på spenene som motvirker sprekking

  • Naturlig flue og insektmiddel

Intra Hoof-fit Spray

Brosjyre

Skånsom for husdyr- Feinstreu rent, vekk med bakterier. Feinstreu Hygienekalk binder enorme mengder fuktighet og forurensende stoffer som befinner seg I liggeområdene, holder liggebåsen tørr og reduserer bakterier. Med svært god virkninger: Takket være produktets konsistens av det spesielle bindemiddelet og de utvalgte eteriske oljene, Feinstreu er effektivt og skånsomt overfor jur og klauv.

Intra Hoof-fit Spray

Brosjyre

Phoscargil Phyto er i pastaform og enkel å gi kalven ved diare, gi 10ml pr dag over 5 dager. Neonatal diaré rammer opptil 24,8% av kalvene i løpet av de første 8 ukene. Det er viktig for storfeoppdrettere å ha komplementære løsninger på symptomatiske behandlinger for akutt og kronisk diaré.

Kan enkelt brukes og fjernes siden ringen har en viss elasticitet og ikke vil skade neseseptumet. Denne revolusjonerende nye storfe-weaner korrigerer det sugende dyret uten å irritere eller skremme andre dyr.

Intra Hoof-fit Spray

Brosjyre

  • Gray YouTube Ikon

Video

Krelan spenesalve med bivoks trenger godt inn i huden, samtidig som man får et beskyttende lag på utsiden. Forebygger mot såre og sprukne spener og holder huden myk og smidig. Krelan spenesalve innholder ikke bakteriedrepene midler, som kan føre til immunitet. Den er laget for bruk til spenene, men med denne kvaliteten er det faktisk svært mange som bruker den til sin egen hud (tørr hud, psoriasis, eksemer).

ØNSKER DU NYHETSBREV?

+47 46 69 76 72

Jessheim

GI OSS DIN TILBAKEMELDING!

Hva synes du?Ganske dårligIkke så braBraVeldig braSupertHva synes du?

©2019 Mineral-Expressen - By Martine Westrum